Benoah Barbers Franchise

 

Zit je al jaren in het vak en droom je van je eigen barbershop. Is de klant een zo goed mogelijke scheer en knip beleving geven jouw passie dan zijn wij op zoek naar jou! Door ons groeiende succes zijn wij op zoek naar franchisenemers die een franchise willen beginnen in de regio Den Haag.

 

Benoah Barbers Barbershop

Maar hoe is Benoah Barbers ontstaan? Benoah Barbers is opgericht in 1990 in Den Haag door twee professionele Barbers. Samen het hebben zij door het enorme succes van Benoah Barbers een franchiseconcept bedacht. Het concept van franchisenemers bestaat al tien jaar succesvol. In dit concept worden exclusieve producten en services aangeboden om de klant een ultieme scheerbeleving te geven. Daarnaast werken we bij Benoah Barbers met hoogstaande producten, een uniek lidmaatschapsmodel en een moderne klantbeleving.

 

Wat bieden wij franchisenemers

Dus spreekt ons bedrijf jou aan? Dan hebben wij onze toekomstige franchisenemers een hoop te bieden. Zo bieden wij onze franchisenemers  een interne opleiding aan, waarin ze binnen een maand worden klaar gestoomd voor de franchise. Heb je dus nog niet zoveel verstand van het runnen van een zaak dan leren wij je de kneepjes van het vak. Ook wordt de franchise geheel gefinancierd door Benoah Barbers. Er is dus geen financiële input nodig van de franchisenemer.

 

Aanmelden als franchisenemer

Kun jij je vinden in ons bedrijf en wil je ook deel uitmaken van de Benoah family en tegelijkertijd je eigen zaak runnen? Lijkt dit jou een mooie kans om je droombaan te kunnen hebben? Dan kun je interesse kenbaar maken door te mailen naar info@benoahbarbers.nl. Mocht je meer informatie willen dan kun je ons ook mailen naar ons e-mailadres. Bij interesse ontvangen we graag een motivatiebrief en cv. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.